top of page
Tessa, eigenaar van Lieve Lou Interieurontwerp zittend op een klassieke houten trap, wit geschilderd en voorzien van een lichtbeige traploper.

"Daar is mijn enthousiasme voor interieur echt ontstaan."

Tessa Vermoolen is interieurontwerper en moeder van dochter Lieve en zoon Lou. 

 

"Ons huis uit 1925 is een van mijn grootste inspiratiebronnen als het aankomt op het gebied van interieur. De authentieke elementen van het huis, daar kan ik na ruim 15 jaar wonen nog dagelijks van genieten.

Toen ik net 20 was ging ik samenwonen in de stad, waar mijn man een (boven)woning eigenhandig had verbouwd van studentenhuis naar een volwaardige woning. Samen hebben we het opgebouwd en ingericht, waarbij we geprobeerd hebben weer zoveel mogelijk het karakter van deze oude woning terug te brengen. Daar is mijn enthousiasme voor interieur echt ontstaan. We hebben er een heerlijke tijd gehad en de ontwikkelingen op het gebied van interieur ben ik blijven volgen. Dat kwam goed van pas, want 5 jaar later kochten we een nieuwbouwhuis in de Vinex.

 

We lieten het huis casco opleveren, want het plezier zat voor ons bij het zelf vormen van de woning. Zoeken naar de mogelijkheden om het huis volledig bij onze wensen te laten passen. Nog voor het allemaal klaar was, liepen we ruim 1 jaar later tegen ons droomhuis. Een vervallen woning die al geruime tijd leegstond midden in het oude dorp, maar met alle authentieke elementen er nog in. We waren op slag verliefd!"

"Jouw huis is een investering in wie je bent en wie je wilt zijn."

Jouw huis is een investering in wie je bent en wie je wilt zijn. Het creëren van een levenstijl waar je blij van wordt. Herinneringen maken, terwijl je samen met vrienden en familie aan tafel zit na een heerlijk zelf gekookt diner. Dat begrijp ik maar al te goed. Het ultieme eindresultaat bereik ik door kennis en gevoel voor interieur te combineren met jouw wensen. Ik vind het belangrijk je helemaal mee te nemen in dat proces.

 

Laten we samenwerken, jouw visie tot leven brengen en een ruimte creëren waar je niet alleen van houdt, maar waar je van geniet en tot rust komt.

Een klassieke houten trap, wit geschilderd met houten spil. De ruimte is licht met neutrale kleuren. De vloer is van terrazzo.
bottom of page