top of page
Een donker gebeitst eikenhouten bureau bevindt zich in een dakkapel. De ruimte is voorzien van lichte, frisse kleuren.

Hieronder staan een aantal projecten waar Lieve Lou het ontwerp voor heeft gemaakt.

Projecten

Badkamer | Vleuten

Deze prachtige badkamer kenmerkt zich door het gebruik van authentieke en karakteristieke materialen, zoals eikenhout, microcement, messing en terrazzo en geven deze badkamer een heerlijk, luxe gevoel. Onder het schuine dak in deze badkamer past mooi het vrijstaande bad. Het beige kleurgebruik zorgt voor een warme en rustige sfeer. Je eigen spa in huis.

Herenhuis | Harmelen

Dit prachtige herenhuis uit de jaren '50 is volledig gerenoveerd, waarbij de originele details zoveel mogelijk in tact zijn gehouden of hersteld. In de hal is de deur naar de woonkamer vergroot voor een stijlvolle entree. Een grote kastenwand in de woonkamer zorgt voor meer bergruimte en verbinding tussen de verschillende hoeken van de kamer. De keuken bevindt zich in het hart van het huis en is vergroot door de bijkeuken uit te bouwen. In de afwerking is gekozen voor authentieke materialen die dit huis de landelijke en klassieke sfeer geven die het verdient.

Hoekhuis | Harmelen

Deze hoekwoning, gelegen op een prachtig, verstopte plek in de groene omgeving van Harmelen krijgt een renovatie van de benedenverdieping om deze weer helemaal in de tijd van nu te maken. De woorden licht en ruimte staan centraal in het ontwerp. De eikenhouten pui scheidt de voorkamer van de rest van de ruimte, zonder het licht te verliezen. De keuken vormt het hart van de woning waar het gezin graag samenkomt. Het gebruik van de lichte kleuren en de warme materialen zorgen voor een rustig en stijlvol geheel.

Boerderij | Breukelen

Voor deze kamer in een woonboerderij was de wens om een fijne tv-hoek te ontwerpen. Een plek waar je even afgesloten van de rest lekker kan neerploffen. Het lichte kleurpalet zorgt voor rustgevend gevoel. De opkamer in de boerderij kreeg de bestemming werkkamer. Ook hier zorgt het neutrale kleurpalet voor een rustige uitstraling. Het gebruik van de verschillende houtsoorten zorgt voor warm en stijlvol geheel in deze kamer.

bottom of page